Groepsrestaurant Altijd Aangenaam

Uniek kwaliteitsrestaurant gespecialiseerd in groepen

A an de Veenderweg, een van de rustigste straten van het Bennekomse centrum, ligt Groepsrestaurant Altijd Aangenaam van Alexander en Amanda Navest. De voorgevel die grenst aan het bijna altijd windvrije terras doet enigszins koloniaal aan. Zo ook de keuken die aan elk gerecht een stuk authenticiteit, rijkdom en een nauwelijks te evenaren smaakgehalte meegeeft. Los of het traditioneel Hollands, Frans, Italiaans, Spaans of Orintaals is, want koken kan men daar.

Altijd Aangenaam, is op bijna elk detail van toepassing en dat vindt men werkelijk in alles terug. In het aanzicht, de sfeer, natuurlijk in de kwaliteit van de gerechten, en in de prijs! In kwalitatief opzicht kan men zich meten met menig klasse-restaurant. Amanda, met een degelijke hotelschoolopleiding, is samen met haar schoonvader verantwoordelijk voor de inwendige mens. Echtgenoot Alexander zorgt voor het contact met de klanten, de reserveringen, de bediening en de organisatie van het geheel.

Iedereen enthousiast

Een prachtlocatie, een geweldige sfeer, een fantastische keuken, met dien verstande, dat men alleen voor groepen geopend is (vanaf 25 personen) en daar trekt men dan ook alle registers voor open. Net dat beetje extra, net die kleine dingen waar aandacht aan wordt besteed. Elke groep die daar ooit heeft gegeten, zal het beamen. Amanda: ‘Iedereen is enthousiast. Dat begint bij de binnenkomst omdat men zich hier direct erg thuis voelt en dat eindigt bij het naar huis gaan, voor een avondpartij zo tegen twaalven, want nachtbraken ligt ons niet zo.’ Voor kinderen is het een Walhalla: een rustige straat, een lekker terras met voldoende toezichtmogelijkheden en op verzoek het nodige speelgoed en meubilair.

Een bruiloft, een partijtje, een receptie of gewoon zomaar iets!

Bent u opzoek naar een locatie waarbij ambiance en gezelligheid even zwaar wegen als een uitstekend hapje en een sublieme maaltijd in combinatie met een lekker drankje? Steek uw licht dan eens vrijblijvend op Groepsrestaurant Altijd Aaangenaam, dan kan men u later nooit iets verwijten.

Als je de controle loslaat, gebeuren de mooiste dingen.

Ook voor bedrijven is A&A een aanrader. Voor themafeesten, recepties, dinner-meetings en dat soort activiteiten kan het gehele interieur 360 graden worden omgedraaid en naar wens van de klant worden ingericht, inclusief vergaderfaciliteiten, bedrijfslogo’s en meer van dat soort functionele aanvullingen. Uiteraard kunt u met de keuken van groepsrestaurant A&A alle kanten op. Kennis, ervaring en faciliteiten zijn in ruime mate aanwezig.

De aanpak kan in elk denkbare vorm worden gegoten. Koude en warme buffetten (de specialiteit van het huis), maar ook verzamelingen van de meest uiteenlopende hapjes en snacks, al dan niet vergezeld van vloeibare versnaperingen.

Kwaliteit

Al vele jaren viert men hoogtepunten met familie en vrienden bij Groepsrestaurant Altijd Aangenaam. De buffetten en hapjes worden vers bereid in eigen keuken met de beste producten.