E mail: info@groepsrestaurant.nl

    Barbecue 1:

- Huisgemaakte kipsaté (2 stokjes per persoon)
- Hamburger
- Barbecueworstje,
- Shaslik
- Gemarineerde karbonades.
- Vier soorten sausjes (knoflook-, kerrie-, whisky- en pindasaus.)
- Rundvleessalade gegarneerd met diverse soorten rauwkost een gevuld eitje,etc.
- Etagère met diverse soorten vlees, zoals rauwe ham met meloen, spinato, etc.
- Uitgebreide kaasplank
- Kruidenboter en tapenade met Turks brood


Barbecue 2:

- Huisgemaakte kipsaté (2 stokjes per persoon)
- Hamburger
- Barbecueworstje,
- Shaslik
- Gemarineerde karbonades.
- Zalmpakketje
- Gamba’s
- Vier soorten sausjes (knoflook-, kerrie-, whisky- en pindasaus.)
- Rundvleessalade gegarneerd met diverse soorten rauwkost een gevuld eitje,etc.
- Etagère met diverse soorten vlees, zoals rauwe ham met meloen, spinato, etc.
- Vissalade gegarneerd met 6 soorten vis (zalm, paling, forel, makreel, haring en
- Hollandse garnalen)
- Uitgebreide kaasplank
- Kruidenboter en tapenade met Turks brood

  Dessertbuffet:

- Drie soorten ijs
- Vers fruit
- Bavarois/tiramisu
- Diverse zoetigheden

High tea:

* Zoete kant:
- Etagère met bonbons en diverse zoetigheden
- Etagère met luxe koekjes en soesjes
- Etagère met thee gebak
- Etagère met scones en muffins
* Hartige kant:
- Een lichte kippenbouillon met prei en taugé
- Sandwich met gerookte zalm, dille en mierikswortel
- Sandwich met huisgemaakte eiersalade
- Sandwich met brie, walnoten en een honing/mosterddressing
- Een puntje hartige taart (quiche lorrain)

Extra:

*Het “klein” gebak van Banketbakkerij Mekking
* Het assortiment gebak van Banketbakkerij Mekking
* Een glaasje prosecco/champagne
 
 

 

   
©Offka 2012